ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: imback10

I. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ
II. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ.
III. ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ “imback10

ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ.


Ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μας για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνεις, ειδικά αν είσαι από εκείνους τους ψαγμένους που αγοράζουν διαδικτυακά από εμάς από το 2010!

Η στήριξή σου είναι αυτή που μας εμπνέει να συνεχίζουμε και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο στην κοινότητά μας.

Στο ευχαριστήριο που έλαβες με την παραγγελία σου, υπάρχει και ένα μικρό δώρο: το κουπόνι imback10 για -10% στην επόμενη αγορά σου.

Πώς να το εξαργυρώσεις;

Για να επωφεληθείς από αυτήν την προσφορά, απλά χρειάζεται να είσαι εγγεγραμμένος στο e-shop μας. Αν ήδη έχεις κάνει μια παραγγελία μαζί μας, είσαι ready!
Κατά τη διαδικασία του checkout της επόμενης αγοράς σου, χρησιμοποίησε τον κωδικό imback10 για να εφαρμόσεις την έκπτωση.

Και για σένα που ακόμη δεν έχεις κάνει την πρώτη σου παραγγελία;

Μην ανησυχείς! Έχουμε φροντίσει ώστε και εσύ να μην μείνεις πίσω. Με το κουπόνι welcome περιμένουμε να σε καλωσορίσουμε στην οικογένεια του a4b.gr με μια όμορφη έκπτωση κατά την πρώτη σου αγορά.

Όροι Χρήσης:

Η προωθητική ενέργεια imback10 είναι διαθέσιμη για χρήση μέχρι να φτάσουμε σε ένα συγκεκριμένο ποσό. Δοκίμασέ την – δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Σ’ ευχαριστούμε που είσαι μέρος της παρέας μας και ανυπομονούμε να σε ξαναδούμε στο e-shop μας. Κάθε αγορά σου μετράει και μας φέρνει πιο κοντά!