Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 25510 37376 & 69847 35502 (WHAT'S UP) /// ΔΕΥ - ΠΑΡ 9:00 - 18:00
  • /
  • Εγγραφή
x

Εγγραφή

B magazine Σεπτεμβρίου!

Εσύ τσέκαρες το τεύχος Σεπτεμβρίου του B. mag ; Όχι; Μάθε εδώ πως μπορείς!  

Απαντήστε και κερδίστε!

Θέλεις κι εσύ να κερδίσεις μια Δωροεπιταγή των 10€ σε όλα τα προϊόντα; Μπορείς! Πως; Είναι απλό! Καταχώρησε την παραγγελία σου και αφού την ολοκληρώσεις απάντησε στο σχετικό ερωτηματολόγιο, αυτόματα θα μπεις στην κλήρωση! Απαντήστε και κερδίστε! Με τον τρόπο αυτό μας βοηθάτε να βελτιωνόμαστε καθημερινά, για την ευκολότερη πλοήγηση και εξυπηρέτηση σας! Τσέκαρε τους […]

Εκπτωτικό Κουπόνι Revolution

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: revolution ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ REVOLUTION I. ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ. II. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. III. ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ”revolution” ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30.09.2018.

Εκπτωτικό Κουπόνι Comi

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: Comi ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ COMI I. ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ. IΙ. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. IIΙ. ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ”comi” ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30.09.2018.

Εκπτωτικό Κουπόνι Barba Italiana

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ: barba10   ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Barba Italiana I. ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΙI. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. IIΙ. ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ”barba10″ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ.   Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30.09.2018.

Fair Trade

Εσείς γνωρίζετε τι αντιπροσωπεύει η Fair Trade; Το κίνημα Fair Trade (Δίκαιο Εμπόριο) έχει κοινωνικό χαρακτήρα και προσεγγίζει όχι μόνο την οικονομία, αλλά και το επίπεδο διαβίωσης φτωχών παραγωγών και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.     Εξασφαλίζει δηλαδή, πιο δίκαιες τιμές εξαγωγών για φτωχούς παραγωγούς αναπτυσσόμενων χωρών, συμβάλλει στη βελτίωση των καλλιεργειών τους και του βιοτικού τους επιπέδου, την […]

B magazine Ιουλίου!

Εσύ τσέκαρες το τεύχος Ιουλίου του B. mag ; Όχι; Μάθε εδώ πως μπορείς!    

The Konjac Sponge Company

  The Konjac Sponge Company Η εταιρεία The Konjac Sponge Company παράγει τα αυθεντικά και υψηλότερης ποιότητας σφουγγάρια Konjac, τα οποία διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για τα πιο αποτελεσματικά Κορεάτικα σφουγγάρια, για βαθύ καθαρισμό, απολέπιση και λάμψη, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Είναι τόσο απαλά και βελούδινα, ώστε είναι τα πιο […]

My Extension Μαΐου!

Μέχρι τώρα λάμβανες όλα τα τεύχη του My Extension και έβλεπες ένα μικρό μέρος. Μήπως έφτασε η ώρα να τα λαμβάνεις όλα και να έχεις την πιο ενημερωμένη εικόνα για o,τι συμβαίνει στον κομμωτηριακό κόσμο; Γίνε συνδρομητής ΕΔΩ.  

My Extension Απριλίου!

Μέχρι τώρα λάμβανες όλα τα τεύχη του My Extension και έβλεπες ένα μικρό μέρος. Μήπως έφτασε η ώρα να τα λαμβάνεις όλα και να έχεις την πιο ενημερωμένη εικόνα για o,τι συμβαίνει στον κομμωτηριακό κόσμο; Γίνε συνδρομητής ΕΔΩ.  

// Partners

bmag
my extension
preloader